Σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε και να σας επιστραφεί το κόστος της αγοράς.

Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω ένα είδος;

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώστε το Δελτίο Επιστροφής (συμπεριλαμβάνεται στο δέμα παραλαβής), στο οποίο θα θέλαμε να αναφέρετε το λόγο (ή λόγους) επιστροφής. Επιστρέψτε το προϊόν, μαζί με το Δελτίο Επιστροφής, με προπληρωμένη και ασφαλισμένη αποστολή, στη διεύθυνση :

Ποιοι είναι οι όροι για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή:

Για να μπορέσει να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και να βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία.

Ποια είναι η προθεσμία για την πραγματοποίηση μίας επιστροφής;

Το χρονικό περιθώριο για οποιαδήποτε επιστροφή είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Πρέπει να πληρώσω κάποιο ποσό για την επιστροφή;

Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πώς θα λάβω το ποσό επιστροφής;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστραφεί το ποσό σε Τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο Δελτίο Επιστροφής.

Πότε θα λάβω το ποσό επιστροφής;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να έχουν τα υλικά συσκευασίας), θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail που θα σας πληροφορεί ότι το ποσό πρόκειται να σας επιστραφεί εντός των επόμενων 20 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί κάποιος από τους παραπάνω όρους, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή και το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη με χρέωση των εξόδων μεταφοράς.